I love Milano

 
I lördags (en vecka sen) åkte vi till Milano igen.. Dags för mer inköp till min pojkväns butik! Vi stannade till tisdag så det blev en kort men välbehövlig visit. Vi passade på att ta hela söndagen fri bara till att gå runt på stan, äta gott och koppla av. Sen de andra två dagarna var fullspäckade med jobb.
 
Vi har hittat mycket fint som levereras i nästa vecka. Även lite till min butik också.
 
Jag ser att det fortfarande är många som klickar in sig här... Jag ska försöka bättra mig nu! Det har bara varit väldigt, väldigt mycket nu sista tiden som har gjort att jag helt enkelt inte har haft ork eller tid när jag väl varit ledig.
 
Här är några bilder från helgen,
 
 
Vår favoritrestaurang Nobile som ligger på Corso Buenos Aires. Nära tunnelbanan Porta Venezia.
 
 
Vi åt både lunch och middag här.. Supergod mat och bra priser!!
 
 
 
 

Såhär det ut i min butik just nu! De efter...

img_0468 (MMS)

Såhär det ut i min butik just nu! De efterlängtade ZERO byxorna är i lager igen och nya fina blusar från Isay. Denna veckan kommer även Lise Sandahl och idag efter jobb ska vi hämta ett paket på posten med ett nytt märke, hihi spännande!


Nu har det inte hänt mycket här på bloggen...

img_4594 (MMS)

Nu har det inte hänt mycket här på bloggen på ett tag.. Ibland blir det så när det är mycket runtomkring och man vill bara njuta istället för att sitta framför datorn.. Just nu ligger jag dock hemma och är dunder förkyld. Så jag har ingen ork att sitta framför datorn nu heller! Men jag har som sagt lite bilder som ska upp och sen har vi ju öppnat upp min pojkväns butik. Så jag tänkte visa före och efter bilder här. Men nu ska jag fortsätta läsa mina tidningar, ligga i soffan och dricka massor av te! Måste bli bättre tills i morgon när en ny jobbvecka startar. Kram på er <3 En liten tjuvtitt från butiken.........


RSS 2.0