Tina Wodstrup


Nytt märke i butiken, Tina Wodstrup.
Klänning 749:-
Kofta 749:-

Milano dag 1


Här kommer lite bilder från första dagen när vi landade. Vi hade bestämt oss för att inte jobba något alls första dagen utan bara ta det lungt, äta och gå lite i stan.




Stenugns bakad pizza serveras nästan överallt.


10 Corso Como


Något som ni inte får missa om ni åker till Milano är Corso Como. Där kan man hitta lite mer udda butiker och framförallt är det ett ställe där mycket kändisar håller till. Nattklubben Hollywood ligger även i Corso Como och där finns bilder på bland annat Naomi Campbell och Usher som besökt klubben. Tråkigt nog tyckte inte jag att den var speciellt bra utan det finns bätte ställen att gå till om man vill göra stan osäker en natt!

Detta är iallafall för modefantaster, konstnärer, designers ja den kategorin.. 10 Corso Como är en Restaurang, ett Bibliotek, Galleri, Stor takterass och ett hotell med 3 rum! På biblioteket kan du hitta alla möjliga modeböcker från många år tillbaka blandat med mycket konst. Mest känt för att vara ett Mode bibliotek. Butiken säljer High Fashion märken och det är en upplevelse bara att ha varit där. Inte tala om takterassen som jag tyvärr inte har bilder på. Gå gärna in på denna länken om ni vill se alla olika delar, värt ett besök!!


http://www.10corsocomo.com/milano/#10CC_garden_cafe_photogallery/

Så mitt första tips är att besöka 10 Corso Como
Grön linje (M2) till Porta Garibaldi


Dessa bilderna tog jag under året som jag bodde där, men jag fick tyvärr inte fotografera där inne så jag tog dessa lite i smyg...Vill ni ser mer av hur det ser ut där inne SOM NI BORDE GÖRA så klicka på länken ovan.

Ingången

Restaurang

Entrén till butiken.

Milano dag 2


Första dagen tog jag inga bilder så det har Davve på sin mobil.. Så därför får jag börja med dag 2 eftersom jag lovat lite uppdatering ;) Vi åkte till Några olika Showroom i Milano för att kolla på lite olika klädmärken som vi fått veta om genom en kontakt vi träffade på MICAM mässan förra gången vi var här, mer kan jag inte säga.. Det var iallafall jobb heeela dagen och långa resor fram och tillbaka. Sen vid 6 tiden åkte vi in till stan och spenderade sista tiden av kvällen med shopping, fika och bara hinna njuta lite.


Inne i den stora Gallerian vid Doumo finns en Mc Donalds som ligger mitt bland alla butiker som GUCCI, LV, PRADA mfl. Den är jätte fin och ren. Det känns nästan lite lyxigt att äta där, och framförallt gott!


Sen efter det blev det en te- och Cappuccinopaus inne på ett litet Café i samma galleria.



Under tiden jag var i Milano hade bland an...

img_3907 (MMS)

Under tiden jag var i Milano hade bland annat dessa söta blusar kommit från Pulz. Kostar 499:-


Nu är vi hemma igen och jag är på plats i ...

img_8258 (MMS)

Nu är vi hemma igen och jag är på plats i butiken. Det var 18+ och sol igår innan vi åkte hem, så kommer man hit till snö och regn... Känns inte så bra precis. Men vi har iallafall haft det helt underbart! Mycket jobb och åkt fram och tillbaka med tunnelbana, spårvagn, buss, taxi osv.. Vi har gått så himla mycket så jag har fortfarande ont i fötterna!  Ikväll tänkte jag lägga upp lite bilder från resan och tipsa lite om vad man ska besöka om man ska till Milano.


Vi har haft fullt upp sen vi landade här i...

img_9829 (MMS)

Vi har haft fullt upp sen vi landade här i Milano igår förmiddag. Idag har vi kollat på lite olika klädmärken och gått runder lite i stan. I morgon ska vi till Micam mässan och till ZERO's showroom. Jag älskar att vara här!! Har ju bott i Milano under 2008 när jag pluggade mode & textil design. Så det är mycket känslor och minnen överallt. Hoppas allt är bra med er, ska se om jag kan fixa internet till datorn i morgon så bjuder jag på lite mer bilder. Puss <3


RSS 2.0