Recept


Smoothie a´la David & Caroline ;)

För 1 person

1 dl turkisk youghurt
1/2 dl blåbär
1/2 dl hallon
1/2 dl jordgubbar
1/2 dl vatten
1 rå äggvita
1msk honung

Sen kan man blanda i lite mer eller mindre av något om man vill det såklart.




Köpenhamn Augusti 2011


Förra gången jag var på Köpenhamns modevecka var med en av mina närmsta barndomsvänner Emelie i Augusti. Vi hade det så mysigt, käkade på Hard Rock Café och bodde på WakeUp Copenhagen. Jag vill bara ha sommar när jag ser dessa bilderna!

Här har jag på mig klänning från Culture, Skor från Bensimon, Väska från Liebeskind. Allt från min och
min pojkväns butiker.



Smyckeförvaring

Nu börjar modeveckan i Köpenhamn närma sig. Så vi bokade hotell i veckan så vi fick rum på vårt favvohotell! Blir bara en natt eftersom vi har lärt oss någorlunda bra nu hur vi ska gå och är lite mer effektiva än i början. Sen blir det liebeskinds showroom på söndagen. Vi ska stanna mellan 4-5 februari lördag till söndag!

Här är en liten bild på min lilla samling av smyckesförvaring som jag fått ärva av min farmor.. Det är min farmors mamma som haft dem när hon var ung. Nu ska jag bara lägga i mina smycken som jag använder mest.

Tycker det är kul med gamla saker som går vidare i generation till generation. Det blir så mycket mer än bara smyckesaskar. Och sen är det min favoritparfym Burberry Brit.


LEDIG

Idag är det lördag vilket betyder att jag är ledig. Men jag har endå en hel del saker som ska göras.,

Förra helgen målade vi golvet i butiken, vilken skillnad det blev! Vi höll på hela lördagen och hela söndagen. Sen medan det höll på att torka åkte vi till väla och fikade. En riktigt mysig helg!
Nere ser ni en bild på vilken skillnad det blev när vi hade målat halva.

Har kommit igång med träningen nu också, tur att fina Natalie också har kort på Sats så kan man peppa varandra. Vi ska ta varannan gång gym varannan ut och gå i pålsjö. Känns som en bra start på året!

Hoppas allt är bra med er, är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om?

Puss & kram


Nyheter i butiken


Här är lite av det nya som har kommit in. 

Klänning från Culture 499:-, mobilväska NU by STAFF 699:- Bälte NU by STAFF 699:-

Kavaj/Jacka Culture 699:- Blus Culture 499:-



AFFARI

Idag damp den nya katalogen från Affari ner i brevlådan. Det lyckas alltid få en på så bra humör med all deras fina inspiration.

Ikväll kommer Frank och Helene Isabelle och Nicholas till oss så ska vi bjuda på middag! Mysig vardagslyx. Nej nu ska jag återgå till jobb. Har kommit en massa fina nyheter som jag tänkte visa för er. Kan lägga upp ett inlägg snart med lite bilder.

Kram på er!


Sarah Burton


Ni alla vet säkert att Alexander McQueen tog självmord en vecka efter sin mammas död 2010. Han var bara 41 år och en av världens bästa modeskapare. Nu har Sarah Burton tagit över efter honom som ny creative director. Hon var först en assistent till McQueen och sen 2000 blev hon utvald till Head of Womenswear. Jag tycker att hennes design är helt fantastisk. Hon behåller Alexander McQueens nisch men har endå lyckats lägga in sin egen stil i kollektionen. Såhär skriver dem om hennes SPRING 2012 Ready-to-Wear:



Sarah Burton is the antecedent creative director for the house of Alexander McQueen. Since the world lost the creative genius of Alexander McQueen, she has stepped up in a very major way, taking the wheel and moving the Alexander McQueen fashion ship forward and the McQueen vision very much alive. Burton gets fashion, just as McQueen did.



Några av mina favoriter;







Sarah Burton


TIPS


Fick hem nya LaRedoute katalogen i veckan och satt och kikade i den igår. Tänkte dela med mig av två tröjor jag hittade som jag tyckte var superfina!

399:- Fint när den är lite glittrig, ser så mycket exklusivare ut!

Vit tröja som man kan ha nu hela våren och sen på kalla sommarkvällar. Mysig!


Nyår


Idag är det röd dag vilket betyder att butiken är stängd och jag är ledig! Sen tog jag ledigt igår också så jag får 4 dagar i sträck. Jag kommer faktiskt inte ihåg sist det hände.. För i morgon jobbar Stina eftersom det är lördag.

En bild från nyår hemma hos min barndomsvän Sabrina. Hon är förresten gift, har en son på 1 1/2 och har hus. Tror ni man känner lite stress då kanske? hehe :) Nej men det är väll så olika var man är i livet, det finns ju liksom inte på min karta än så länge...... Men jag är så glad för hennes skull.

Kram på er och förlåt att jag är tråkig! Men nu kommer jag ha mer tid så då kommer det bli mer bloggande.

Klänningen är från H&M, klocka DKNY och armbandet är från butiken.



Dåligt väder är semester för mig!

Nu är är det värsta regnovädret här i Helsingborg.. Jag har haft bra med kunder idag fram till nu. Så då passar jag på att ta det lite lugnt, dricka te och äntligen titta i det nya numret av Plaza Interiör.


RSS 2.0